torsdag 30 december 2010

Malaga

Efter in ganska jobbig resa ner genom ett Europa i snö kaos, så är vi nere i Malaga och njuter av jul och nyår. Här kommer lite bilder att njuta av. Vi har internet uppkopplinghär, om man nu kan kalla det för uppkoppling. Det fungerar precis när det själv vill. Har man äntligen fått kontakt så försvinner det igen på obestämd tid. Fast i dag har det fungerat oklandeligt i snart 2tim, helt sanslöst. Fick passa på att skriva i bloggen och hasta in lite bilder. Kommer mer när vi har turen på vår sida igen. Om inget annat så önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År.

3 kommentarer:

 1. Här hemma i Sverige är det ju riktig vinter och man har hört att det även varit snökaos i andra delar i Europa. Skönt att ni är nere i värmen nu. Vi önskar er ett Gott slut och ett Gott Nytt År.

  SvaraRadera
 2. Vi på "Man ser floden" vill skicka en portugisisk nyårshälsning till Er.

  Ser att ni är i Malaga nu. Tänker ni äntra den portugisiska sidan av den Iberiska halvön när ni är här i södern?

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Vi funderar på att vinterförvara vår husbil på spanska sydkusten nästa vinter. Känner ni till några ställen där man kan göra det? Gärna en plats där det finns direktflyg från Göteborg så man kan ta sig en vecka där nere då och då när man fryser.
  Ulla.holmquist@gmail.com

  SvaraRadera